Verzamel je cadeautjes uit duizenden winkels.

Je maakt een geboortelijst op maat, zoals jij die in gedachten hebt. Je bent daarbij niet gebonden aan één winkel maar je kiest je cadeautjes uit de winkel van jouw keuze.

Het slaapzakje uit winkel A vind je misschien net iets hipper dan die uit winkel B. Of de wandelwagen in webshop X ziet er praktischer uit dan deze uit de babyzaak in jouw buurt.

Zoek in onze database of kopieer het webadres (url) van je favoriete product. Ook een leuk tweedehandsje behoort dus tot de mogelijkheden.

Personaliseer je lijst door een leuk thema te kiezen, schrijf een welkomstberichtje aan de bezoeker en voeg een mooie foto toe.

Neen. Wil je echt zeker zijn dat niemand jouw lijst vindt, gebruik dan een alternatief bv. baby Janssens, zusje Janssens, Spruitje Janssens ... Op de dag van de geboorte (of eender welk moment) kan de naam makkelijk wijzigen, ook op je smartphone of tablet.
Ja. Een populaire site zonder webshop is bv. Ikea. In dat geval vermeld je best zoveel mogelijk informatie (bv. productnaam, productnummer, afdeling in de winkel) bij de productomschrijving zodat de bezoeker je product makkelijk kan terugvinden in de winkel zelf.
Jouw geboortelijst wordt op regelmatige tijdstippen aan een automatische prijscheck onderworpen. Komt de prijs niet meer overeen met de prijs in de webshop, dan wordt dit automatisch op je lijst aangepast. Zo komt de bezoeker niet voor verrassingen te staan. Deze functie geldt voor de grootste en populairste baby/kinder-webshops.
Kiest de schenker om het bedrag van een cadeau over te schrijven, dan zal hij jouw rekeningnummer te zien krijgen met de bijhorende betalingsgegevens.
Ja. Een leuk tweedehandsje op de kop tikken, is altijd fijn. Voeg je cadeau toe aan je lijst, de bezoeker koopt het cadeau aan of schrijft het bedrag over op jouw rekening.
Ja. Je kan de lijst sorteren op prijs, belangrijkheid en naam - of - je laat de keuze aan de schenker.

Laten we beginnen!

Een geboortelijst maken duurt 1 minuut, daarna kan je meteen je favoriete cadeautjes toevoegen.

Maak geboortelijst