Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp is één van de meest gekende kinderstoelen. Deze verstelbare kinderstoel werd al in 1972 ontworpen in Noorwegen. De ontwerper Peter Opsvik zocht een oplossing voor het feit dat zijn zoon Tor uit zijn eerste kinderstoel was gegroeid. Hij vond geen geschikte oplossing dus begon hij zelf een stoel te ontwikkelen.

Miljoenen kinderen hebben intussen hun kindertijd doorgebracht op de Tripp Trapp stoelen. En bijna 50 jaar later is dit Scandinavisch ontwerp nog steeds erg populair. Het concept en ontwerp is simpel, maar tegelijk geniaal.

Door de verstelbare zit- en voetenplank (zowel in hoogte als in diepte) kan je kindje zich vrij bewegen en tegelijk blijft het superveilig. De stokke Tripp Trapp kan je, met de juiste accessoires, gebruiken vanaf de geboorte tot volwassene.
Met de newborn set kan je kleine kanjer van bij de geboorte meeschuiven aan tafel. Eens je kindje kan zitten, kan je gebruik maken van de babyset. Deze babyset bestaat uit een verhoogde rugleuning, een steunrail en verlengde glijders. Later, vanaf 2 jaar, is de babyset niet langer nodig en kan je kindje jarenlang comfortabel aan tafel aanschuiven.

De stoel is robuust en kwaliteitsvol en gaat daardoor generaties lang mee. Hij is gemaakt van beukenhout met een beschermende laag en is daardoor makkelijk schoon te maken.
Ontvang nu een gratis Tray bij aankoop van de Stokke Tripp Trapp incl babyset ter waarde van 44€.

Stokke Tripp Trapp