Little Company luiertas

v/a 59.49 €

De tassen van Little Company zien er niet alleen stijlvol uit, ze zijn ook heel praktisch. Little Company probeert vrouwen en mama's van nu een handje te helpen met het organiseren van alles wat ze nodig hebben in het dagelijkse leven, waarbij maar één tas nodig is.

Ook deze Vienna luiertas is een praktische handtas met één hoofdvak en vijf kleinere vakken binnenin. Je kan er alle babyspullen in kwijt zoals flessen, luiers, doekjes en tuutjes, die je apart kan opbergen. Met de 2 bijhorende lusjes kan je deze tas aan de kinderwagen bevestigen, zo hoef je niet te sleuren als je tas boordevol spullen zit.
Je krijgt er ook een passend verschoningsmatje bij, handig om je kindje te verschonen als je onderweg bent of ergens op bezoek.


Heb je geen luiertas meer nodig? Dan kan de deze tas makkelijk aanpassen naar een trendy schoudertas met de bijhorende schouderriem. Dankzij de kleinere vakken kan je spullen zoals je smartphone, agenda, portemonee ... makkelijk kwijt. Doordat de tas met een rits sluit, zitten je spullen veilig opgeborgen.
Shop hem nu met 15% korting!

Little Company luiertas