Efteling, wereld vol wonderen

De 'corona maatregelen' versoepelen langzamerhand. Geleidelijk aan nemen we het gewone leven terug op. Een beetje anders, maar toch... Het doet deugd opnieuw familie en vrienden te kunnen zien, de speeltuin te bezoeken en daguitstapjes te maken. Vanaf 15 juni kunnen we ook de landsgrens naar Nederland terug over. En daar ligt ook de Efteling.

De Efteling is als een wereld vol wonderen. In deze magische plek voor jong en oud beleef je spannende avonturen op de vele attracties. Niet bang van een spatje water? Dan zijn de Vliegende Hollander en de Pirana zeker iets voor jou. Ben je een waaghals, probeer eens Joris en de Draak of de Python. Hoeft het allemaal niet zo spectaculair, ontdek dan de Droomvlucht, mijn favoriet in het park :)
In het sprookjesbos loop je tussen de reuzen en de trollen en ontdek je de echte klassiekers zoals roodkapje, sneeuwwitje en de sprookjesboom.

De Efteling heeft ook een hotel of vakantiewoningen waar je de nacht kan doorbrengen en het park de volgende dag verder kan verkennen.

Onder het mom 'Veilig samen uit' neemt ook de Efteling een hele reeks maatregelen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Om een bezoek aan het park zo hygiƫnisch mogelijk te maken biedt de Efteling centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon. Om grote drukte te vermijden, dien je op voorhand je tickets te reserveren. Een reservatie kan momenteel t.e.m. 2 juli.

Bekijk het fimpje hieronder en bekijk wat er nodig is om jouw veiligheid en gezondheid en die van de medewerkers te garanderen. Zo wordt het een veilig dagje uit.Efteling, wereld vol wonderen