Een kinderkamer in stijl

In verwachting of net een kindje gekregen? Dan staat het inrichten van de kinderkamer ongetwijfeld op je to-do lijstje. Het is jouw kindjes eigen ruimte, waar hij zich overdag honderduit kan uitleven en 's nachts alle verhalen in zijn dromen kan verderzetten.

Ga je voor eenvoud of wil je de kamer helemaal aankleden? Elke mama of papa heeft hetzelfde doel, een warm nestje creƫeren voor je kleine spruit. Een kamer die hun verbeelding prikkelt.

Je slaapkamer inrichten is geen gemakkelijke klus. Want waar begin je? We helpen je alvast op weg met deze knappe meubels uit de SWEET reeks van Maison du Monde. Neutrale kleuren zoals terracotta, groen, wit, roze en grijs zorgen voor rust in je slaapkamer.

De commode bevat 3 praktische lades om al je spulletjes in op te bergen. Hij is geschikt voor de montage van een extra luierplank in dezelfde of een bijpassende kleur. Je kan hem combineren met een ladekast, nachtkastje en babybedje of hemelbed. Een volledige kinderkamer in stijl! Ook een extra zacht tapijtje maakt het helemaal af!

Een kinderkamer in stijl